Fehér folt

Ladoméri Tanya on 2014. október 1. szerda Kategória: Nincs kategorizálva

Alighogy közzétettük itt a honlapon a VII. templomkerti búcsúról szóló beszámolónkat, minden tartalom eltűnt az oldalról. Teljesen váratlanul ért minket és be kell vallanunk tanácstalanul állunk a történtek előtt. Az ok ismeretlen, minthogy nem vagyunk nagy szakértői az internetnek az sem kizárt, hogy szerkesztés közben követtünk el valami végzetes hibát (bár a honlap szerkesztőfelületén nincsen “mindent töröl, ne nyomd meg” feliratú nagy piros gomb).

Peti barátunk -akinek ezt az oldal köszönhető- megnyugtatott, hogy nincs veszve minden az utolsó biztonsági mentés előtti állapot visszaállítható, és íme bizonyságul, több mint ötven bejegyzés újra elérhető. A 2014-ben születettek azonban nem, aminek az az egyszerű oka, hogy nem is nagyon (a biztonsági mentés előtt egyáltalán nem) voltak. Ennek okait már egy korábbi bejegyzésünkben/ http://www.ladomeritanya.hu/?p=562 / elemezgettük, s lám…

Mindenesetre, hogy a 2014-es eseményekről is legyen bejegyzés egy-két rövidebb összefoglalóval igyekszünk majd felidézni az év történéseit.

Leave a Reply